מתכון מקלות בצק עלים וגבינות | השף הלבן

מקלות בצק עלים וגבינות

חטיפי מקלוני בצק גבינתיים לארוח מושלם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות בצק עלים וגבינות

המרכיבים ל20 מנות:

למלית:
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 150 גרם בולגרית מגוררת
  • 2 כפות עלי טימין
  • 4 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 ביצה
לבירוש:
  • ביצה טרופה
  • 500 גרם בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), פורסים את הבצק על משטח עבודה, חותכים לרצועות באורך 30 ס"מ וברוחב 2 ס"מ. מערבבים את כל מרכיבי המלית ומורחים על מחצית מרצועות הבצק.

  • 02.

    לוקחים רצועות הבצק שנותרו ומהדקים לרצועות הבצק עם הגבינה אוחזים ברצועות הבצק בשני הקצוות ומסובבים לכוונים הפוכים לקבלת מקל מסולסל בצורת בורג.

  • 03.

    מניחים בתבנית האפייה, מורחים בביצה טרופה ואופים כ- 20 דקות עד להזהבה ומגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(476)