אנטיפסטי קישואים בתנור – תוספת טעימה לכל ארוחה | השף הלבן

אנטיפסטי קישואים

אנטיפסטי קישואים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אנטיפסטי קישואים

המרכיבים ל 2-4 מנות:

  • 4 קישואים גדולים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח גס
  • חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים היטב ופורסים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ 1 ס"מ

  • 02.

    מכניסים לקערה עם 3 כפות שמן זית ו3 שיני שום כתושות ומערבבים עם הידיים עד שכל הפרוסות יהיו מצופות בשמן

  • 03.

    לסדר בתבנית על גבי נייר אפיה, לבזוק מעל מלח גס

  • 04.

    לאפות בחום גבוהה עד שמופיעות נקודות חומות על הקישואים. (להגיש בטמפרטורת החדר אפשר להזליף חומץ בלסמי לפני ההגשה)

הכנת? כאן מדרגים
(72)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.