המרכיבים ל 10 מנות-תבנית חד פעמית מלבנית מקוטר 33*20:
- מעט שמן זית
- חופן גדול של שמיר- קצוץ
- 0.5 כף שום קצוץ קפוא/ 4 שיני שום קצוצות- לפי הטעם
- 6 קישואים (רצוי זוקיני)- אבל גם רגילים זה טוב- פרסומים בקליפתם
- 3 כפות שמן זית
- 1 קרם לבישול צמחי 5% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הקישואים בקליפתם לרצועות ומזהיבים קלות בשמן זית.
-
02.
מוסיפים את השום והשמיר ומערבבים.
-
03.
מעבירים הכל לתבנית אפיה בצורה מסודרת כרעפים.
-
04.
ממלאים את התבניתבקרם לבישול צמחיומכניסים לתנור לכ-30 דקות בחום של 180 מעלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים