לאסי מנגו
משקה סמיך, טעים ובריא. גרסה למתכון ההודי המוכר
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 1 כוס (250 מ"ל) יוגורט עזים לשתייה ״פיראוס״
- 1/2 כוס (125 מ"ל) חלב 3% תנובה או משקה שקדים תנובה/משקה סויה מועשר תנובה/ חלב קוקוס
- 200 גרם מנגו בשל קלוף, חתוך לקוביות
- 2 כפות סוכר
- קורט מלח
- קורט זרעי כוסברה טחונים
- קורט הל טחון
- קורט ג׳ינג׳ר טחון
- קורט קינמון טחון
- קורט ציפורן טחון
- 1 כוס קוביות קרח
להגשה:
- קוקוס קלוי (אופציונלי)
גרסת פרווה (המתכון הזה מושלם בגרסה ללא חלב):
- ממירים את היוגורט בכוס אחת של קרם צמחי לבישול 5%
- ממירים את החלב בחצי כוס חלב קוקוס
הוראות הכנה:
-
01.
1 שמים בבלנדר את היוגורט, החלב והמנגו ומעבדים לנוזל אחיד.
-
02.
מוסיפים את הממתיק ואת התבלינים (אפשר להשתמש רק בחלק מהתבלינים) ומערבבים שוב.
-
03.
מוסיפים את הקרח ומערבבים שוב לדקה שלמה במהירות גבוהה. 4 בהגשה יוצקים לכוסות גבוהות עם קש. מפזרים קצת קוקוס קלוי למעלה.
הכנת? כאן מדרגים