מתכון בראוניז לפסח | השף הלבן

בראוניז לפסח

בראוניז שוקולד נימוחים בטעם עשיר וכשרות לחג הפסח, לאירוח במהלך ימי החג ולכל עת

מאת: חגית ענית
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז לפסח

המרכיבים ל4 עוגיות:

  • 200 גרם שוקולד
  • 200 גרם חמאה
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קמח מצה
  • 2 כפות קמח תפו"א
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי מלך

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.

  • 02.

    לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.

  • 03.

    מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, אופים למשך 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    מקררים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(235)