מתכון לביבות מנגולד | השף הלבן

לביבות מנגולד

מנת לביבות מטוגנות עשויות עלי מנגולד וגבינה בולגרית, מומלץ להגיש לצד סלט ירקות וגבינה לבנה

מאת: שושי נוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות מנגולד

המרכיבים ל 12-15 לביבות:

  • כף פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף שמן לטיגון
  • חבילת עלי מנגולד בשקית
  • קוביית גבינה בולגרית (רצוי מתפוררת)
  • בצל בינוני קצוץ
  • 2-3 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים ומנקים את עלי המנגולד, משאירים כ-1 ס"מ מהגבעול. אוספים את העלים הנקיים לבוקה (זר) וחותכים לרצועות של 1 ס"מ, שמים בקערה.

  • 02.

    שופכים על עלי המנגולד מים רותחים, ממתינים כ-7 דקות, מסננים, סוחטים ומעבירים לקערה נקיה.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מפוררים את הגבינה הבולגרית, מוסיפים ביצים, פלפל שחור, פירורי לחם ובצל קצוץ. מערבבים הכל יחד.

  • 04.

     מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים לביבות, מוציאים לנייר סופג. 

הכנת? כאן מדרגים
(121)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.