מתכון קל מאוד ללביבות תפוחי אדמה | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות לחג חנוכה, מומלץ להגיש לצד קערת שמנת ויוגורט

מאת: פז וינברג
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה

המרכיבים ל 10 לביבות:

  • 5 תפוחי אדמה
  • שתי כפות קמח
  • 1 ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה:

  • 02.

    מקלפים את התפוחי אדמה, מרסקים בפומפיה גסה את תפוחי האדמה, מוסיפים ביצים וקמח ומערבבים.

  • 03.

    יוצרים מהעיסה לביבות ומטגנים בשמן חם בשני הצדדים, עד שנהיה צבע זהוב ומוציאים מהמחבת.אם תרצו הנה עוד מתכון ללביבות תפוחי אדמה

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.