מאפי פילו במילוי ברוקולי, כרובית וגבינות
מאפה ירקות נפלא שמכינים בקלי קלות! את הירקות ניתן להחליף לכל ירק אחר שאתם אוהבים או שיש בבית

המרכיבים ל תבנית אינגליש:
- 1 חבילה עלי פילו מופשרים
- 1 חב' לקט פשטידה קפוא
- 1 חב' גבינה בולגרית 5% - מפוררת
- 1 חב' פתיתי גבינה צהובה
- 2 ביצים טרופות
- קורט פלפל לבן
- קורט אגוז מוסקט טחון
- קורט ג'ינג'ר טחון
- 2 שיני שום כתוש
- 1 חב' חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות
-
02.
מערבבים בקערה את לקט הפשטידה, פתיתי הגבינה, הגבינה הבולגרית, הביצים והתבלינים.
-
03.
ממיסים את החמאה במיקרו.
-
04.
מניחים את עלי הפילו על משטח העבודה ומורחים אותם בעדינות בחמאה משני הצדדים.
-
05.
לוקחים חצי מכמות עלי הפילו, ומניחים בתוך תבנית אינגליש משומנת היטב כך שנשארים שוליים מחוץ לתבנית, מהדקים לדפנות התבנית, בשקע שנוצר ממלאים מהמלית ועוטפים עם שולי הבצק.
-
06.
חוזרים על הפעולה עם הכמות הנותרת של עלי הפילו.
-
07.
מכניסים לתנור ואופים עד שמשחים.
-
08.
מגישים מיד בליווי סלט ירקות גדול.