סלט פלפלים, גבינות ואגוזי פקאן מסוכרים
סלט חגיגי מלא כל טוב עם גבינת פרומעז ואגוזים, ככה מתחילה ארוחת שבועות מושלמת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- 8 פלפלים בצבעים שונים
- ¼ כוס שמן זית
- 8 שיני שום כתושות
- 1 גביע גבינת פטה
- 1 גליל גבינת פרומעז פרוס
- צרור עירית קצוצה
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס
- 100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), חותכים את הפלפלים לרצועות רחבות, שמים בקערה, מוסיפים שמן זית ושום, מערבבים ומעבירים לתבנית אפייה.
-
02.
אופים 20 – 25 דקות עד שהפלפלים רכים. מעבירים לקערה ומצננים.
טיימר מופעל
-
03.
חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, מוסיפים לקערה יחד עם העירית והפקאן המסוכר. מתבלים בפלפל שחור ואם יש צורך במלח.
-
04.
מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה נאה. מגישים עם לחם טרי. לגוון: אפשר להקפיץ את הפלפלים בשמן זית במקום לאפות בתנור.
-
05.
25pt">
-
06.
25pt; width:276pt">הנה גם מתכון לסלט ירוק עם פקאן מסוכר
הכנת? כאן מדרגים