מתכון עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום | השף הלבן

עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום

בואו לגוון ולהכין מנה ראשונה קלה, מהירה וכל כך טעימה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל מנות 6:

  • 6 עגבניות חצויות
  • שמן זית
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת של תנובה
  • חופן עלי בזיליקום טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    מניחים את העגבניות החצויות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה. מזליפים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור כשעה.

  • 03.

    מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן המגורדת ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(265)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.