פסטה ברוטב רוזה
מנת הפסטה האולטימטיבית: פסטה ברוטב רוזה המשלב רוטב עגבניות ושמנת עם עגבניות טריות ובצל. מתכון מושלם לארוחת ערב ביתית או ארוחת צהריים חלבית!

המרכיבים ל 6-8 מנות:
- 1 חבילת פסטה (כל סוג שאתם אוהבים)
- 1 קופסאת רסק עגבניות לפסטה
- 1 חבילת שמנת של השף הלבן 38% שומן
- 3 עגבניות עסיסיות ויפות
- 2 בצלים לבנים בינוניים
- 1 חבילת גבינת פטה עיזים
- קצת שמן זית
- 40 גרם חמאה
- מלח פלפל ועוד תבלינים לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר על אש גבוהה שמים מים, מלח ושמן ומחכים לרתיחה.
-
02.
לאחר הרתיחה שופכים את הפסטה מנמיכים את האש לבינונית וסוגרים את המכסה ומערבבים מידי פעם.
-
03.
חותכים את העגבניות והבצל לחתיכות קטנות. מטגנים את הבצל עם קצת שמן זית עד להזהבה קלה ומוסיפים את העגבניות.
-
04.
לאחר דקה או שתיים מעבירים את העגבניות והבצל למעבד מזון ומרסקים אותם עד לגודל קטן לפי העין.
-
05.
בסיר על אש בינונית שמים חצי מיכל שמנת רסק עגבניות , תבלינים ואת הבצל והעגבניות המרוסקים ומערבבים מידי פעם.
-
06.
כשהפסטה מוכנה מורידים אותה מהאש ושמים מעליה חמאה (כדי שלא תידבק) מערבבים וסוגרים את המכסה.
-
07.
מורידים את הרוטב מהאש.
-
08.
שמים בקערה גדולה את הפסטה ומעליה שופכים את הרוטב...למתכוןרוטב רוזהנוסף של השף הלבן >>