מתכון פסטה ברוטב רוזה | השף הלבן

פסטה ברוטב רוזה

מנת הפסטה האולטימטיבית: פסטה ברוטב רוזה המשלב רוטב עגבניות ושמנת עם עגבניות טריות ובצל. מתכון מושלם לארוחת ערב ביתית או ארוחת צהריים חלבית!

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב רוזה

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 1 חבילת פסטה (כל סוג שאתם אוהבים)
  • 1 קופסאת רסק עגבניות לפסטה
  • 1 חבילת שמנת של השף הלבן 38% שומן
  • 3 עגבניות עסיסיות ויפות
  • 2 בצלים לבנים בינוניים
  • 1 חבילת גבינת פטה עיזים
  • קצת שמן זית
  • 40 גרם חמאה
  • מלח פלפל ועוד תבלינים לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר על אש גבוהה שמים מים, מלח ושמן ומחכים לרתיחה.

  • 02.

    לאחר הרתיחה שופכים את הפסטה מנמיכים את האש לבינונית וסוגרים את המכסה ומערבבים מידי פעם.

  • 03.

    חותכים את העגבניות והבצל לחתיכות קטנות. מטגנים את הבצל עם קצת שמן זית עד להזהבה קלה ומוסיפים את העגבניות.

  • 04.

    לאחר דקה או שתיים מעבירים את העגבניות והבצל למעבד מזון ומרסקים אותם עד לגודל קטן לפי העין.

  • 05.

    בסיר על אש בינונית שמים חצי מיכל שמנת רסק עגבניות , תבלינים ואת הבצל והעגבניות המרוסקים ומערבבים מידי פעם.

  • 06.

    כשהפסטה מוכנה מורידים אותה מהאש ושמים מעליה חמאה (כדי שלא תידבק) מערבבים וסוגרים את המכסה.

  • 07.

    מורידים את הרוטב מהאש.

  • 08.

    שמים בקערה גדולה את הפסטה ומעליה שופכים את הרוטב...למתכוןרוטב רוזהנוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.