מתכון לביבות ברוקולי ופטריות | השף הלבן

לביבות ברוקולי ופטריות

מנה טעימה ומשביעה לארוחת ערב וכן דרך קלה יותר לגרום לילדים לאכול ברוקולי. ניתן להכין גם מכרובית.

מאת: מתכון גולש
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות ברוקולי ופטריות

המרכיבים ל10 לביבות:

  • 500 גרם ברוקולי מוקפא או מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
  • סלסילת פטריות שמפיניון קצוצות דק
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פרורי לחם
  • כף אבקת מרק פטריות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • בצל ירוק קצוץ (אופציונלי)
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הברוקולי במי מלח רותחים עד לריכוך. מסננים ומועכים במועך תפוחי אדמה - נפטרים מנוזלים מיותרים.

  • 02.

    מוסיפים לברוקולי המעוך את שאר החומרים ומערבבים היטב.

  • 03.

    מחממים מעט שמן במחבת גדולה בעלת ציפוי מונע הדבקות. יוצקים למחבת כפות מלאות מתערובת הברוקולי, משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

  • 04.

    מגישים לצד טחינה/ חומוס / גבינה או ללא תוספות.

הכנת? כאן מדרגים
(14)