עוגת ביסקוויטים בכוסות אישיות
קינוחים אישיים בשכבות של קרם גבינה ופירורי ביסקוויטים. קינוח טעים שכולם אוהבים, בעל מראה יפה ומפתה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות ילדים:
- חבילת פתי בר בטעם שוקו
- חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
- מיכל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 200 גרם גבינה לבנה
- 1 כף סוכר
לקישוט:
- שוקולד מריר מגורר
- פטל טרי
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים את הביסקוויטים לשקית ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים.
-
02.
מקציפים את אבקת הפודינג עם מיכל השמנת המתוקה וכוס החלב. לאחר מספר דקות מוסיפים את הגבינה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
-
03.
מניחים שכבה של פירורי ביסקוויטים ומעליהם קרם לתוך כוסות שקופות. חוזרים שוב על הפעולה עד שמגיעים כמעט לשפת הכוס. מקשטים בפטל טרי או בשוקולד מריר מגורר ומכניסים לקירור.
הכנת? כאן מדרגים