מתכון ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון | השף הלבן

ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון

ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון

המרכיבים ל 4:

  • 1 שקית (800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות
  • 1/2 לימון (מיץ + גרידה)
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות גדושות אגוזי מלך קלויים וקצוצים
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הברוקולי, מביאים לרתיחה, מבשלים כ- 5 דקות ומסננים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    יוצקים למחבת את השמן ומטגנים את השום דקה. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים יחד עד שהוא מתחמם היטב. מתבלים במלח ובפלפל.

  • 03.

    לפני ההגשה מזליפים את מיץ הלימון על הברוקולי וזורים את האגוזים וגרידת הלימון.

הכנת? כאן מדרגים
(59)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.