ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון
ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4:
- 1 שקית (800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות
- 1/2 לימון (מיץ + גרידה)
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות גדושות אגוזי מלך קלויים וקצוצים
- 3 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הברוקולי, מביאים לרתיחה, מבשלים כ- 5 דקות ומסננים.
טיימר מופעל
-
02.
יוצקים למחבת את השמן ומטגנים את השום דקה. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים יחד עד שהוא מתחמם היטב. מתבלים במלח ובפלפל.
-
03.
לפני ההגשה מזליפים את מיץ הלימון על הברוקולי וזורים את האגוזים וגרידת הלימון.
הכנת? כאן מדרגים