סלט אפונה עדינה עם בצל שום ועשבי תיבול | השף הלבן

סלט אפונה עדינה

אפונה עדינה היא בעלת מראה אסתטי וחביב ומתאימה מאוד לאירוח. מתכון לסלט אפונה עדינה עם שום ובצל שיכול להוות תוספת נהדרת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט אפונה עדינה

המרכיבים ל 6-8:

  • 1 שקית (600 גרם) אפונה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כוס (120 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • מיץ מלימון בינוני
  • 1 כוס תערובת עשבי תיבול: נענע, בזיליקום, כוסברה, קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את האפונה העדינה לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה.

  • 02.

    מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את השום והאפונה ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מסירים מהלהבה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים בעדינות. ניתן להגיש חם או קר. לארוחה חלבית מומלץ להוסיף 100 גרם גבינת פרמזן חתוכה לפרוסות דקיקות (באמצעות קולפן).

הכנת? כאן מדרגים
(274)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.