מתכון כדורי שוקולד בציפוי גנאש | השף הלבן

כדורי שוקולד בציפוי גנאש

כדורי שוקולד משודרגים וכשרים לפסח

מאת: טל רחמים
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כדורי שוקולד בציפוי גנאש

המרכיבים ל15 מנות:

  • 3 כוסות קמח מצה
  • 1/3 כוס יין אדום מתוק
  • 3/4 כוס קקאו
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2/3 כוס מים או חלב
  • 30 גרם שוקולד מריר
  • חבילת שוקולד לבן
  • חבילת שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים לקערה את קמח המצה.

  • 02.

    בסיר קטן מרתיחים את המים/חלב עם הקקאו והסוכר, ומוסיפים את השוקולד המריר [30 ג']. מערבבים, עד להמסת המרכיבים.

  • 03.

    מערבבים עם קמח המצה, מוסיפים את היין ובוחשים.

  • 04.

     מרתיחים את השמנת, ולאחר הורדתה מעל הגז מוסיפים חבילת שוקולד, שבור לקוביות. מומלץ לעטוף במגבת לזמן קצר.

  • 05.

     טובלים את כדורי השוקולד בגנאש ומניחים בצלחת. מקררים.

הכנת? כאן מדרגים
(82)