עוגת בישקוטים וקציפת וניל בציפוי שוקולד
המתכונים הכי שווים הם אלה שלא דורשים הרבה מאמץ ונראים כמו מיליון דולר. קבלו מתכון לעוגת מצוינת וקלה להכנה של בישקוטים וקצפת וניל
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:
- 150 גרם בישקוטים
- 1/2 כוס ברנדי
- 500 מ"ל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
- 2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב תנובה
- 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
- 100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
- 1 מיכל שמנת להקצפה מסדרת השף הלבן לעיטור
- 200 גרם שוקולד חלב מגורר
הוראות הכנה:
-
01.
יום לפני ההגשה, מסדרים את הבישקוטים על תחתית התבנית ומזליפים עליהם את הברנדי.
-
02.
מכניסים לקערה את השמנת העמידה, הפודינג וניל והחלב ומקציפים לקציפה יציבה.מורחים על הבישקוטים ושומרים שעה במקרר.
-
03.
מכניסים לסיר את שני סוגי השוקולד והשמנת להקצפה ומחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס. מצננים כחצי שעה. יוצקים את תערובת השוקולד על הקציפה ושומרים במקרר למשך לילה. זורים מעל את השוקולד המגורר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים