מתכון קדירת בשר עם ארטישוק | השף הלבן

קדירת בשר עם ארטישוק

תבשיל קדירה של קוביות בקר, עם תחתיות ארטישוק, אפונה ויין לבן. שעתיים של בישול על האש ויש לכם ארוחה עשירה ומנחמת

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קדירת בשר עם ארטישוק

המרכיבים ל4:

  • 1 מגש קוביות בקר לתבשילי קדירה "אדום אדום" (750 גרם)
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כוס יין לבן יבש
  • ½4 כוסות מים רותחים
  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • 1 חבילה תחתיות ארטישוק חצויות של סנפרוסט (400 גרם)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף מחוקה קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר עם שמן לחום גבוה, מוסיפים את קוביות הבשר לסיר ומטגנים עד להשחמה יפה של קוביות הבשר מכל הכיוונים (כ-5 דקות).

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מתבלים את קוביות הבשר במלח ובסוכר, מוסיפים יין וכוס מים רותחים.

  • 03.

    מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים בסיר מכוסה חלקית לקבלת בעבוע בינוני-קל כשעה.

  • 04.

    מוסיפים ארטישוק, אפונה ו-½3 כוסות מים רותחים. מכסים וממשיכים לבשל כשעה נוספת.

  • 05.

    מערבבים בקערית לימון, סוכר וקורנפלור ומוזגים לתבשיל תוך כדי ערבוב. מבשלים כ-2 דקות נוספות ומכבים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מאפשרים לתבשיל לנוח כ-1/2 שעה טרם ההגשה. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן.

הכנת? כאן מדרגים
(195)