מתכון נודלס בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף | השף הלבן

נודלס בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף

נודלס מוקפץ בסגנון סיני עם רצועות חזה עוף ושלל ירקות – הצעה לארוחת צהרים צבעונית ובריאה שגם ילדים אוהבים.

מאת: לירן חסוי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נודלס בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף

המרכיבים ל 7-5:

  • חבילת נודלס (8 ריבועים)
  • מלח
  • פלפל לבן או שחור גרוס עבה
  • שמן זית איכותי
  • 2 חצאים של חזה עוף, חתוכים לרצועות עבות קצרות
  • רוטב סויה בסגנון סיני
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות וקצרות
  • 2 כוסות גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט" - מופשרים
  • חצי בצל גדול קצוץ
  • שמיר קצוץ דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הנודלס במים מומלחים קלות לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים רצועות פלפל ובצל קצוץ ומתבלים בפלפל. מטגנים ומערבבים מדי פעם ומחכים עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את גרעיני התירס ומחממים היטב.

  • 03.

    כשהירקות מוכנים, מוסיפים להם את הנודלס ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים מעט שמיר ורוטב סויה בסגנון סיני ומערבבים. מחממים את הכול על להבה נמוכה.

  • 05.

    בינתיים מטגנים את רצועות העוף במעט שמן במחבת שנייה. מוסיפים את רצועות העוף לתערובת הנודלס, , מערבבים ומגישים. הנה גם מתכון לרצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות

הכנת? כאן מדרגים
(595)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.