מתכון בורקס גבינה | השף הלבן

בורקס גבינה

בלי יותר מדי מאמץ, בורקס גבינה ביתי שימלא את הבית בניחוחות מאפיה

מאת: שיר בלין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס גבינה

המרכיבים ל6 מנות:

  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 1 כף קמח
  • ביצה
  • כ-400 גרם בצק עלים
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את הגבינה במגררת, שמים אותה בקערה, מוסיפים כף קמח ובוחשים היטב.

  • 02.

    טורפים את הביצה בצלחת נפרדת ומוסיפים כף אחת מתערובת הביצים לתערובת הגבינות ובוחשים.

  • 03.

    מרדדים את הבצק על משטח מקומח.

  • 04.

    מחלקים את הבצק ל-6 חלקים או יותר (תלוי בגודל הבורקס שבו מעוניינים).

  • 05.

    מניחיםכפית מתערובת הגבינות במרכז כל ריבוע, מקפלים את ריבועי הבצק למשולש ומניחים על תבנית אפייה.

  • 06.

    מחממים תנור לחום בינוני גבוה.

  • 07.

    מורחים את שאריות הביצה על הבורקסים ומפזרים שומשום על הבורקס.

  • 08.

    אופים בתנור 20 דקות - עד שהבצק מזהיב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(252)