בורקס גבינה
בלי יותר מדי מאמץ, בורקס גבינה ביתי שימלא את הבית בניחוחות מאפיה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 50 גרם גבינה צהובה
- 1 כף קמח
- ביצה
- כ-400 גרם בצק עלים
- שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
מגררים את הגבינה במגררת, שמים אותה בקערה, מוסיפים כף קמח ובוחשים היטב.
-
02.
טורפים את הביצה בצלחת נפרדת ומוסיפים כף אחת מתערובת הביצים לתערובת הגבינות ובוחשים.
-
03.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח.
-
04.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים או יותר (תלוי בגודל הבורקס שבו מעוניינים).
-
05.
מניחיםכפית מתערובת הגבינות במרכז כל ריבוע, מקפלים את ריבועי הבצק למשולש ומניחים על תבנית אפייה.
-
06.
מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
-
07.
מורחים את שאריות הביצה על הבורקסים ומפזרים שומשום על הבורקס.
-
08.
אופים בתנור 20 דקות - עד שהבצק מזהיב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים