מתכון עוגיות מרוקאיות | השף הלבן

עוגיות מרוקאיות

עוגיות בטעם וניל נימוחות וקלות להכנה, נהדרות להגשה באירוח קל לצד תה או קפה

מאת: פז וינברג
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות מרוקאיות

המרכיבים ל 20 עוגיות:

  • 1 חבילת מרגרינה רכה מאוד
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 2 חבילות סוכר וניל
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1 ק"ג קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

     לערבב יחד את המרכיבים ולהוסיף לתערובת, ללוש עד ליצירת בצק אחיד.

  • 02.

     לרדד את הבצק לעובי של סנטימטר.

  • 03.

      לאפות בחום של 180 מעלות.  

הכנת? כאן מדרגים
(106)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.