רולדת תותים
מארבעה מרכיבים תוכלו להוציא מעדן תותים מושלם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 6 חלבונים
- 1.5 כוסות סוכר
- 2 שמנת מתוקה
- 2 סלסילות תותים
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים לקצף חזק את החלבונים והסוכר. משטחים על תבנית מלבנית על נייר אפיה ואופים בחום 180 מעלות למשך 45-60 דקות תלוי בתנור.
טיימר מופעל
-
02.
מוציאים מהתנור, הופכים את הבצק על מגבת לחה ומגלגלים לרולדה.
-
03.
מכינים קצפת מהשמנת המתוקה ופורסים את התותים לפרוסות אורך.
-
04.
משטחים את הרולדה, מורחים חצי מכמות הקצפת על הרולדה ומפזרים חצי מכמות התותים. מגלגלים שוב בעדינות.
-
05.
מורחים את יתרת הקצפת על הרולדה ומסדרים את יתרת התותים. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. פורסים לפרוסות בזהירות ומגישים ליד תה צמחים חם.
הכנת? כאן מדרגים