מתכון רולדת תותים | השף הלבן

רולדת תותים

מארבעה מרכיבים תוכלו להוציא מעדן תותים מושלם

מאת: רויטל אלפנדרי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדת תותים

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 6 חלבונים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 סלסילות תותים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים לקצף חזק את החלבונים והסוכר. משטחים על תבנית מלבנית על נייר אפיה ואופים בחום 180 מעלות למשך 45-60 דקות תלוי בתנור.

    טיימר מופעל
    00:00:00
  • 02.

    מוציאים מהתנור, הופכים את הבצק על מגבת לחה ומגלגלים לרולדה.

  • 03.

    מכינים קצפת מהשמנת המתוקה ופורסים את התותים לפרוסות אורך.

  • 04.

    משטחים את הרולדה, מורחים חצי מכמות הקצפת על הרולדה ומפזרים חצי מכמות התותים. מגלגלים שוב בעדינות.

  • 05.

    מורחים את יתרת הקצפת על הרולדה ומסדרים את יתרת התותים. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. פורסים לפרוסות בזהירות ומגישים ליד תה צמחים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(36)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.