לחמניות גבינה ללא גלוטן
לחמניות גבינה טעימות מאוד כארוחת בוקר בעבודה. ילדים אוהבים לאכול אותן בגן או בבית הספר. בעת אירוח מומלץ להגיש לחמניות גבינה עם רוטב פסטו של אוליביה.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 לחמניות:
- 250 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת ומומסת
- 200 גרם חמאה מלוחה מומסת
- כוס קמח שקדים – ניתן להגדיל את המנה עד כוס וחצי
- 8-6 כפות קמח קוקוס – הכמות של הקמח משתנה מעט תלוי בסוג הטחינה
- חצי כפית מלח הימליה ורוד או כל סוג מלח איכותי
- 3 כפיות תערובת עשבי תיבול – מומלץ אורגנו יבש וזעתר
- כפית אבקת סודה
- 2 ביצים
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים בקערה עמוקה תערובת קמח שקדים, קמח קוקוס, אבקת סודה, מלח ועשבי תיבול.
-
02.
ממיסים בקערה חסינת אש את גבינת המוצרלה עם חמאה מלוחה ומקררים לטמפרטורת חדר.
-
03.
מוסיפים ביצים לתערובת נוזלית ומערבבים עד שמתקבלת בלילה הומוגנית.
-
04.
מאחדים את התערובת הנוזלית עם קמח עד שנוצרת בלילה אחידה.
-
05.
לשים את התערובות עם כף בתבנית שקעים מרופדת בנייר אפייה.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. זמן אפייה משוער כ -20-15 דקות. מקררים מעט ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים