מתכון לביבות פפנאש | השף הלבן

לביבות פפנאש

לביבות נהדרות על מצע שמנת חמוצה שעושות כבוד למטבח הרומני

מאת: חיה דר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות פפנאש
צילום: חיה דר

המרכיבים ל 13 לביבות:

  • 250 גרם גבינת כנען 5% תנובה
  • 150 גרם קמח תופח
  • 1/4 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל משובחת
  • שמן קנולה לטיגון
להגשה:
  • שמנת חמוצה
  • מרמלדת דובדבנים (עם חתיכות דובדבנים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את הגבינה, הביצים, סוכרים ותמצית הוניל.

  • 02.

     בקערה נפרדת מנפים את 150 גרם הקמח התופח ומוסיפים אותו אל הגבינה.

  • 03.

     מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

  • 04.

     מכינים קערית עם הקמח הנוסף, מקמחים את הידיים יוצרים לביבות ומניחים על נייר אפייה/פרגמנט.

  • 05.

    יוצקים שמן למחבת כסנטימטר ומחממים.

  • 06.

    מטגנים את הלביבות משני צידיהן עד הזהבה ואז מוציאים לנייר סופג.

  • 07.

    הרכבת המנה: מניחים לביבה חמה על מצע של שמנת חמוצה ומטפטפים מרמלדה מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(120)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.