מתכון בורקיקס | השף הלבן

בורקיקס

מיני בורקס ממולא גבינה

מאת: קרן אסרף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקיקס

המרכיבים ל 12 מנות:

לבצק
  • 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה
למלית
  • 250 גרם גבינה לבנה "תנובה"
  • 150 גרם גבינה מלוחה "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את ריבועי בצק העלים של "מעדנות" לפי ההוראות על האריזה.

  • 02.

    בקערה מערבבים את הגבינות.

  • 03.

    במרכז של כל ריבוע מניחים כפית מהמלית.

  • 04.

    סוגרים את הבצק.

  • 05.

    מכניסים לתנור לחום של 250 מעלות למשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.