מתכון סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור | השף הלבן

סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור

עוגיות מעוצבות שישמחו לבב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור

המרכיבים ל7 מנות:

  • 1 חסה ערבית מופרדת לעלים
  • 2 ראשי אנדיב מופרדים לעלים
  • 2 תפוזים מופרדים לפילטים (פלחי פרי ללא קליפה דקה)
  • גבינת "גליל-רוקפור" של "תנובה"
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן שבורים גס
לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית דבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

     קורעים את עלי החסה ומניחים בקערה.

  • 02.

     חוצים כל עלה אנדיב לרוחבו ומוסיפים לקערה. מפזרים מעל את פלחי התפוזים, פירורי גבינת רוקפור והאגוזים.

  • 03.

    מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.  

הכנת? כאן מדרגים
(128)