מתכון לביבות קישואים ובצל | השף הלבן

לביבות קישואים ובצל

לביבות מושלמות לחנוכה או לכל ארוחה

מאת: שלומית אברהם
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קישואים ובצל

המרכיבים ל מנות 4:

  • 4 קישואים מגורד בפומפיה
  • בצל גדול מגורד בפומפיה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח/פירורי לחם
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

     מגרדים בפומפיה את הבצל והקישואים ומסננים היטב מנוזלים.

  • 02.

    מערבבים את כל החומרים בקערה.

  • 03.

    בצלחת שטוחה שמים אטריות ביצים דקות.

  • 04.

     קורצים בידיים קציצות קטנות ומעבירים לצלחת האטריות. מדביקים את הלביבות מכל כיוון.

  • 05.

     מטגנים בשמן עמוק וחם.

הכנת? כאן מדרגים
(47)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.