פסטה עם טונה
פסטה עם טונה פשוטה להכנה וטעימה
המרכיבים למנות 4:
- חבילת פסטה (קונקיליה, פוזילי, או פנה)
- 1 קופסה טונה בשמן - מסוננת מהשמן
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
- 4 שיני שום קצוצות
- 1/3 כוס שמן זית
- 3 פלפלוני צ'ילי
- מעט מלח
- מעט סוכר
- עלי פטרוזיליה קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את השום בשמן הזית עד שמזהיב.
-
02.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המלח הסוכר ופלפלוני הצ'ילי ומבשלים במשך כ-15 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את הטונה, מפוררים אותה במזלג (לא מפוררים יותר מדי) ומבשלים 3 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
מורידים מהאש, שופכים על הפסטה המוכנה.
-
05.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. אם נמאס לכם מהפסטות הרגילות והמוכרות, ואתם מחפשים לגוון עם גרסת פסטה מקורית ומפתיעה. יש לנו בשבילכם פתרון - פסטה טונה. מדובר במתכון נהדר המשלב רוטב עגבניות עם שלל ירקות ועשבי תיבול בכדי ליצור מנה פשוט מעולה. מאוד פשוטה להכנה ולא דורשת הרבה זמן. פתרון מושלם אם אתם רעבים עכשיו ובא לכם לאכול בהקדם האפשרי.