מתכון גראטן כרובית | השף הלבן

גראטן כרובית

מנה קלאסית שמעשירה כל שולחן

מאת: שירי חיון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גראטן כרובית

המרכיבים ל תבנית 26 ס"מ 10 מנות:

  • כרובית יפה וטרייה
  • מלח, פלפל
  • שמנת לבישול
  • פירורי לחם
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרובית לפרחים ומבשלים במי מלח בישול קצר (כ-8 דקות). הכרובית צריכה להישאר אחידה ולא להימעך.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מסנניםבקערה, מערבבים שמנת מתוקה, קורט אגוז מוסקט (להיזהר בכמויות המוסקט. הוא מאוד דומיננטי), מלח, פלפל, 2 כפות פרמזן מגוררת, כף פירורי לחם.

  • 03.

    מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית. מעל הכרובית מוזגים את תערובת השמנת ומעל התערובת מפזרים עוד גבינת פרמזן.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות להזהבה וטורפים.

הכנת? כאן מדרגים
(202)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.