פילה דניס בחמאת עגבניות ושמנת
טעים, משביע וקל להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 6 יחידות פילה דניס 150 גרם כל יחידה
- שמן זית לטיגון
- מלח, פלפל שחור
לחמאת עגבניות:
- 5 עגבניות
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 2 שיני שום כתושות
- 40 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות
- 1/3 כוס שמנת להקצפה מסדרת השף הלבן
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת חמאת עגבניות: חוצים את העגבניות לרוחב מרוקנים את המיץ והגרעינים לסיר מתבלים במלח, פלפל ושום ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה תוך כדי טריפה רצופה. מוסיפים את השמנת ומבשלים 3 דקות. מסירים מהאש מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים.
טיימר מופעל
-
02.
מתבלים את הדגים במלח ובפלפל מטגנים בשמן זית עד להזהבה משני הצדדים. מניחים בצלחת פילה דג, יוצקים ליד מעט מהרוטב ומגישים עם לחם טרי.
הכנת? כאן מדרגים