מאפים אישיים של גבינות וכרישה
נמסים בפה בזכות המרקם הנימוח של הגבינות המיוחדות לאפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל70 מאפים בקוטר 3 ס"מ או ל-32 בקוטר 6 ס"מ (תבניות ש:
- 2 גבעולי כרישה (החלק הלבן) פרוסים
- שמן זית לזילוף
- 1 חבילה (500 גרם) גבינת "כנען" 5% מסדרת השף הלבן
- 1/2 שקית (250 גרם) פתיתי גבינה לפיצה "השף הלבן"
- 50 גרם גבינת גלעד מגוררת
- 1/2 שקית (50 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 250 גרם גבינת פטה "פיראוס" מפוררת
- 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% השף הלבן
- 70 גרם (1/2 כוס) קמח
- 4 ביצים
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
03.
מניחים פרוסות כרישה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים שמן ואופים כ-20 דקות עד לריכוך והזהבה.
טיימר מופעל
-
04.
מערבבים את הגבינות עם השמנת, הקמח והביצים.
-
05.
יוצקים את התערובת לתבניות, מניחים עיגול כרישה מעל ואופים 40-30 דקות עד להתייצבות והזהבה. מגישים עם ירקות ואפשר גם פירות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים