רחלי קרוט

בלוגרית, עיתונאית ויזמית. בעלת הבלוגים "קרוטית", "צוציקים", "סופרגוד" ו-"YOOO" ועיתונאית קולינריה בידיעות אחרונות.

המתכונים של

רחלי קרוט

132 מתכונים
סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי הוא תבשיל עמוק בטעמים שמתבשל לאט ומעניק לעוף ולירקות צבע זהוב ומרקם רך ונימוח. הבצל, תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי סופגים את טעמי העוף והופכים כל ביס למלא עושר. ניתן לבשל בתנור או על הגז, עם אפשרות לשדרוג קל על ידי הוספת סילאן למתיקות עדינה. מנה מנחמת ומושלמת לכל המשפחה.
פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה בטעם איטלקי, עם מלא שום ורוטב שמנת 23% מפנק במיוחד
מיני פשטידות בצק עלים- השף הלבן

מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט

ארוחת ערב מהירה לכולם, מיני פשטידות בצק עלים עם שמנת וגבינות
סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה

מתכון סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה, שערות קדאיף זהובות ודבש

איך מכינים סופגניות? זה לא כל כך מסובך! יש לנו מתכון מעולה לסופגניות ביתיות עם ציפוי של קרם מסקרפונה או גבינת שמנת, שערות קדאיף זהובות ודבש. מעולה לחנוכה
מיני טארט ברוקולי וגבינות

מיני טארט ברוקולי וגבינות

פשטידה אישית שלא דורשת בצק? קבלו את המיני טארט ברוקולי הכי קל וטעים שתכינו. הבסיס עשוי מטורטייה, הבלילה משולבת בברוקולי וגבינות מעולות של תנובה – וזה נכנס ישר לתנור. בין אם אתם מחפשים פתרון זריז לארוחת ערב או תוספת לארוחה חגיגית, זה המתכון בשבילכם. טוויסט קטן, טעם גדול – ובלי להסתבך!
סלט קולסלאו משודרג

סלט קולסלאו משודרג

קולסלאו זו קלאסיקה – אבל הגרסה הזו משדרגת את הסלט הידוע עם גזרים פריכים, מלפפונים חמוצים, תירס מתוק ועירית רעננה. הרוטב עשוי משילוב של אשל ומיונז, מה שנותן לסלט קרמיות קלילה ומרקם נעים במיוחד. מתאים כתוספת לכל ארוחה, בפיתה, ליד על האש או סתם ככה בקופסה למשרד. מוכן בעשר דקות, נטרף בשתיים.

המאמרים של רחלי קרוט

0 מאמרים

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.