שיפודי טופו בתיבול מזרחי | השף הלבן

שיפודי טופו בתיבול מזרחי

גרסה טבעונית ועשירה בחלבון לשיפודים למנגל: מתכון לשיפודי טופו וירקות מתובלים שמומלץ להגיש בתוך פיתה עם כל התוספות והרטבים שאתם אוהבים

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שיפודי טופו בתיבול מזרחי
צילום: בר פיירמן עיצוב: בר פיירמן

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 1 בצל חתוך לחתיכות עבות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות רחבות
תיבול:
  • 1 כף פפריקה מעושנת / חריפה
  • 1 כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית שום גבישי
  • מלח לפי טעם
תוספות להגשה:
  • פיתות
  • טחינה 
  • חומוס
  • חמוצים 
  • ירקות טריים
  • פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת סכין חדה חותכים את הטופו לקוביות עבות (6-8 מלבנים מחבילת טופו אחת)

  • 02.

    בקערית מערבבים את כל מרכיבי התיבול

  • 03.

    מערבבים את קוביות הטופו עם התיבול עד לציפוי מלא

  • 04.

    משפדים את קוביות הטופו על שיפודים יחד עם הירקות

  • 05.

    מניחים את השיפודים על המנגל או על מחבת פסים וצולים היטב מכל הכיוונים ומסירים מהאש

  • 06.

    מגישים או מוסיפים לפיתה עם כל התוספות שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.