סושי מלפפון וגבינה לבנה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

סושי מלפפון וגבינה לבנה

המתכונים של טיקטוק תנובה ממשיכים להפתיע! והפעם, גלילות מלפפון עם גבינה לבנה ותוספות טריות שאוכלים כמו סושי

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סושי מלפפון וגבינה לבנה
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים ל15-17 יחידות:

לרכישה >>
  • 2 מלפפונים גדולים
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
  • תוספות שאוהבים (למשל: פלפל צ'ילי / פטרוזיליה / עירית...)

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את המלפפונים לפרוסות דקיקות בעזרת קולפן.

  • 02.

    מעבירים את הגבינה לשקית זילוף. מזלפים תלולית גבינה קטנה באחד מקצוות רצועת המלפפון.

  • 03.

    מגלגלים את המלפפון סביב הגבינה ומעמידים אותו על צלחת הגשה.

  • 04.

    מוסיפים תוספות מעל ומגישים.

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)