סושי מלפפון וגבינה לבנה
המתכונים של טיקטוק תנובה ממשיכים להפתיע! והפעם, גלילות מלפפון עם גבינה לבנה ותוספות טריות שאוכלים כמו סושי
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שרית נובק
עיצוב: שרית נובק
המרכיבים ל15-17 יחידות:
- 2 מלפפונים גדולים
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
- תוספות שאוהבים (למשל: פלפל צ'ילי / פטרוזיליה / עירית...)
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את המלפפונים לפרוסות דקיקות בעזרת קולפן.
-
02.
מעבירים את הגבינה לשקית זילוף. מזלפים תלולית גבינה קטנה באחד מקצוות רצועת המלפפון.
-
03.
מגלגלים את המלפפון סביב הגבינה ומעמידים אותו על צלחת הגשה.
-
04.
מוסיפים תוספות מעל ומגישים.
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים