שווארמה נקניקיות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שווארמה נקניקיות

טרנד הסטריט פוד הכי מסקרן הגיע גם אלינו: שווארמה עשירה שמכינים בכלל מנקניקיות! פתרון מושלם לארוחת צהריים כיפית שתפתיע אתכם

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שווארמה נקניקיות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל2 מנות:

  • 8 נקניקיות "טירת צבי" פרוסות לאורכן לפרוסות דקות וארוכות
  • 2 בצלים לבנים פרוסים לרצועות דקות
  • 3 כפות תבלין שווארמה צהוב
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
להרכבה:
  • בצל סגול פרוס לרצועות דקות
  • 1 כפית סומאק
  • עמבה
  • 1/2 כוס כרוב כבוש
  • ממרח טחינה
  • סלט ירקות קצוץ
להגשה:
  • צ'יפס מטוגן
  • 2 פלפלים חריפים מטוגנים
  • ממרח טחינה
  • סלט קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את רצועות הבצל הסגול עם סומאק

  • 02.

    מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את רצועות הבצל הלבן עד להזהבה

  • 03.

    מוסיפים פרוסות נקניקיות, תבלין שווארמה ומלח ומערבבים, מטגנים כ- 10 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מורחים בפיתה טחינה ועמבה ומניחים מתערובת שווארמת הנקניקיות

  • 05.

    מוסיפים כרוב כבוש וסלט ירקות. מגישים לצד צ'יפס, פלפל חריף וטחינה

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)