פאמפקין ספייס לאטה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פאמפקין ספייס לאטה

משקה לאטה חורפי עם דלעת ותבלינים! תמיד רציתם לגלות איך מכינים את המשקה האהוב כמו באמריקה? סידנו לכם את המתכון הביתי המושלם

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 2 כוסות:

  • 50 גרם דלעת חתוכה לקוביות
  • 2 כוסות חלב תנובה (ניתן להשתמש גם בתחליף צמחי)
  • 1 כפית דבש
  • ⅓ כפית קינמון
  • ⅓ כפית ג'ינג'ר טחון
  • ⅓ כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית וניל
  • 2 כפיות קפה נמס או מגורען (מכל סוג אוהבים)
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את הדלעת ופורסים לקוביות. מעבירים לכלי חסין לחום, מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל 8-10 דקות או עד ריכוך.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מועכים את הדלעת עם מזלג, עד לקבלת מחית חלקה.

  • 03.

    מכניסים לסיר חלב, 3 כפות מחית דלעת ותבלינים. מחממים על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומערבבים.

  • 04.

    שופכים את החלב החם לכוס ומקציפים עם מקצף ידני.

  • 05.

    ממיסים קפה נמס ב-2 כפות מים רותחים.

  • 06.

    שופכים את הקפה לכוס עם החלב.

  • 07.

    מפזרים מעל מעט קינמון טחון ומגישים.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.