בראוניז ללא אפייה
בראוניז ללא אפייה או חיתוכיות כדורי שוקולד, תקראו לזה איך שתרצו. קבלו את המתכון של יונית צוקרמן עם השמנת המתוקה של השף הלבן ששובר את הרשת

המרכיבים ל 12 מנות:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות גדושות ממרח שוקולד שאוהבים
- 450 גרם ביסקוויטים טחונים
- ¾ כוס ביסקוויטים טחונים
- ¾ כוס קוקוס טחון
- סוכריות צבעוניות
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את השוקולד המריר בקערה עם השמנת המתוקה במיקרוגל למשך 2 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוציאים ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק.
-
03.
מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבבים עד לאיחוד.
-
04.
מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים ומערבבים הכל עד לקבלת עיסה אחידה.
-
05.
משטחים בתבנית מלבנית, מפזרים מעל ביסקוויטים, קוקוס, סוכריות וכל תוספת שאוהבים.
-
06.
מכניסים להקפאה למשך שעה.
-
07.
לאחר ההקפאה, חותכים לקוביות ומגישים.
-
08.
בתאבון!
הידעת?
לגרסה טבעונית, ניתן להחליף את השמנת המתוקה בקרם קוקוס באותה כמות.