סופגניות יוגורט בצ'יק צ'ק | השף הלבן

סופגניות יוגורט בצ'יק צ'ק

כמו סופגניות אשל, אבל עם יוגורט! מתכון מהיר וטעים במיוחד לסופגניות יוגורט לחנוכה שכל המשפחה תאהב. מתכון שהוא הוכחה שכל אחד יכול להכין סופגניות בבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: ניר סלקמן עיצוב: עינת גרשי

המרכיבים ל 15-20 יחידות:

  • 2 גביעים (400 גרם) יוגורט תנובה
  • 1 כף חמאה "השף הלבן", מומסת
  • 4 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית גרידת לימון מגוררת
  • 400 גרם קמח תופח
  • שמן קנולה לטיגון
לרוטב שוקולד:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 250 גרם שוקולד חלב
גודל תבנית: מחבת לטיגון חצי עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים יחד את הביצים, היוגורט, הסוכר וכף חמאה

  • 02.

    מוסיפים את תמצית הווניל, גרידת הלימון והקמח ומערבבים בעזרת כף עד לקבלת בלילה אחידה

  • 03.

    מחממים שמן במחבת רחבה. ממלאים חצי כוס בצד בשמן קנולה ומכניסים לתוך הכוס 2 כפות. בעזרת הכפות המשומנות לוקחים כף גדושה מהבלילה ומכניסים למחבת.

  • 04.

    מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומעבירים לנייר סופג

  • 05.

    הכנת רוטב השוקולד: מניחים בקערה את השוקולד והשמנת ומכניסים למיקרוגל לחימום בפעימות של 10 שניות בכל פעם. מערבבים את השמנת והשוקולד עד לקבלת רוטב אחיד

  • 06.

    מגישים חם לצד רוטב השוקולד

הכנת? כאן מדרגים
(31)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.