שיפודי טופו בחרדל וסילאן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מתכון לשיפודי טופו בחרדל וסילאן

שיפודים טבעוניים טעימים במיוחד, שישדרגו כל ארוחת צהריים או בראנץ' קליל. מתכננים לעשות על האש עם המשפחה? המתכון מתאים גם לצלייה על המנגל

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון שיפודי טופו בחרדל וסילאן
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל3 מנות:

  • 1 חבילת טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם פיקנטי
  • שיפודי יקיטורי
למרינדה:
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף חרדל חלק
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שומשום
לשיפודים:
  • 1 גמבה אדומה, חתוכה לקוביות גדולות מעט יותר מגודל קוביות הטופו
  • 1 גמבה צהובה, חתוכה לקוביות גדולות מעט יותר מגודל קוביות הטופו
  • 1 בצל סגול חתוך לקוביות
להגשה:
  • שעועית ירוקה עדינה מוקפצת

הוראות הכנה:

  • 01.

    סוחטים את קוביית הטופו בעזרת נייר מגבת וחותכים אותה לקוביות

  • 02.

    מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה ועוטפים בה היטב את קוביות הטופו

  • 03.

    משרים את קוביות הטופו במרינדה כחצי שעה במקרר לספיגת טעמים

  • 04.

    משפדים את קוביות הטופו והירקות על שיפודים קטנים וצולים על מנגל או אופים בתנור בתבנית עם נייר אפייה משומן כ-10 דקות על חום של 200 מעלות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    מגישים לצד שעועית ירוקה מוקפצת , או כל תוספת אחרת שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(11)