עוגת ביסקוויטים שוקולד של הקונדיטור דור משה | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים שוקולד

במקום קרם בטעם וניל, שדרגנו את עוגת הביסקוויטים האהובה עם קרם שוקולד! מתכון של דור משה לעוגת ביסקוויטים קלילה וטעימה במיוחד לחובבי השוקולד

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דור משה

המרכיבים ל עוגה אחת:

לקרם:
  • 180 גרם שוקולד מריר
  • ¼ כוס ממרח שוקולד
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
  • ¼ כוס חלב 3% תנובה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לטבילה:
  • 200 גרם ביסקוויטים
  • כוס חלב
לציפוי:
  • 120 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הקרם: ממיסים את השוקולד המריר עם ממרח השוקולד וחצי כוס שמנת מתוקה ומצננים לטמפ' החדר.

  • 02.

    מקציפים את יתר חומרי הקרם עד לקבלת קרם יציב.

  • 03.

    מקפלים רבע מהתערובת אל תוך קרם השוקולד.

  • 04.

    מקפלים את קרם השוקולד בחזרה אל תוך יתרת התערובת.

  • 05.

    טובלים את הביסקוויטים למשך כמה שניות בחלב ומסדרים שכבה צפופה בתחתית התבנית. מורחים עליה שליש מכמות הקרם ומיישרים.

  • 06.

    מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים שטבלנו בחלב, מצפים גם אותם בקרם וממשיכים לשכבה האחרונה.

  • 07.

    עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך 4 שעות נוספות.

  • 08.

    להכנת ציפוי השוקולד, ממיסים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה. מצננים מעט ויוצקים על עוגת הביסקוויטים הקרה.

  • 09.

    מגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת וגילופי שוקולד.

  • 10.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(28)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.