ג'בטה במילוי מוצרלה, ירקות וממרח לימון | השף הלבן

כריך ג'בטה במילוי סלט טרי קצוץ, פרוסות מוצרלה, עלי נענע וממרח לימון כבוש

רעבים? יש לנו בשבילכם רעיון מצוין! ככה תכינו ארוחה שלמה בתוך כריך משביע אחד. מתכון נהדר של אינס ינאי

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך ג'בטה במילוי סלט טרי קצוץ, פרוסות מוצרלה, עלי נענע וממרח לימון כבוש
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל1:

  • 1 ג'בטה, חצויה לא עד סופה
  • סלט טרי קצוץ העשוי ממלפפון, עגבנייה ובצל ירוק
  • 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/4 כוס עלי נענע
  • 1 כף גדושה ממרח לימון כבוש

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הסלט עם עלי הנענע.

  • 02.

    מורחים ממרח לימון כבוש על חלקה הפנימי של הג'בטה.

  • 03.

    מניחים פרוסת מוצרלה מגולגלת.

  • 04.

    מניחים את הסלט קצוץ ואז את פרוסת המוצרלה הנוספת כשהיא מגולגלת.

הכנת? כאן מדרגים
(0)