חצ'פורי מבצק עלים במילוי שווקולד - המאפה שאסור לפספס! | השף הלבן

חצ'פורי שוקולד

מאפה חצ'פורי מבצק עלים בגרסה שוקולדית מטורפת!

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חצ'פורי במילוי שוקולד מפנק
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 5-6:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי:
  • 150 גרם מלית למאפים "השף הלבן"
  • 200 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
  • ביצה טרופה
אחרי אפייה:
  • 100 גרם שוקולד מריר מומס- לא חובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל – 180 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 02.

    מפשירים את הבצק בהתאם להוראות על האריזה.

  • 03.

    ממיסים בזהירות את השוקולד למילוי במיקרוגל ומערבבים לאיחוד עם המלית למאפים.

  • 04.

    פותחים בעדינות את הבצק על משטח עבודה.

  • 05.

    חותכים את הבצק לרצועות בעובי 10 סנטימטר לרוחב הבצק.

  • 06.

    במרכז כל רצועה שמים כף גדושה מהמילוי וסוגרים לסירה משני הצדדים.

  • 07.

    מהדקים היטב את הסגירה ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 08.

    מכסים במגבת ומתפיחים כ- 35 דקות.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 09.

    בעזרת מברשת מורחים ביצה טרופה על כל מאפה.

  • 10.

    אופים כ 25-30 דקות או עד שהמאפים מזהיבים מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.