סלט מקסיקני - מתכון לסלט מקסיקני רענן וצבעוני | השף הלבן

סלט קיץ מקסיקני

סלט קיץ צבעוני ומלא כל טוב בסגנון מקסיקני. אפשר לצרף לו נאצ'וס או טורטיות ולהפוך אותו לארוחה קלילה ומשביעה שמכינים בקלות. הפלפל החריף רק אם אוהבים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מקסיקני קייצי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • 1 כוס תירס "סנפרוסט" מופשר ומסונן (אין צורך לבשל) / כוס תירס משימורים - מסונן
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כוס שעועית אדומה מבושלת
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
  • 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק דק
  • 1/4 לימון קצוץ דק דק על קליפתו
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות

הוראות הכנה:

  • 01.

        מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט האבוקדו.

  • 02.

        טועמים ומתקנים תיבול.

  • 03.

        מוסיפים את אבוקדו, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.