סלט תפוח אדמה, אפונה, נענע ובולגרית ברוטב יוגורט | השף הלבן

סלט תפוח אדמה קייצי עם אפונה, נענע ובולגרית

אם אתם חובבי סלטי תפוחי אדמה, אל תפספסו את זה! מתכון לסלט נפלא שאפשר לקחת לפיקניק ללא מיונז

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תפוח אדמה קייצי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6:

  • 1 שקית (700גרם) תפוחי אדמה למיקרו מוכנים לפי הוראות היצרן
  • 1 כוס אפונה "סנפרוסט", מופשרת
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 150 גרם בולגרית 5% "פיראוס", מפוררת
  • 1/4 כוס נענע קצוצה דק
לרוטב:
  • 1/2 כוס יוגורט עיזים תנובה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית חרדל
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת ומשקשקים היטב.

  • 02.

    חוצים את תפוחי האדמה ושמים בקערה עם יתר מרכיבי הסלט.

  • 03.

    יוצקים רוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(3)