קנלוני גבינה במילוי תרד ועשבי תיבול ברוטב בשמל | השף הלבן

קנלוני גבינה ועשבי תיבול בבשמל

בואו ללמוד להכין קנלוני נפלאים במילוי גבינות ועשבי תיבול. קלאסיקה איטלקית ב-10 דקות עבודה בזכות השימוש במלית למאפים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קנלוני גבינה ועשבי תיבול בבשמל
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1/2 חבילה (125 גרם) צינורות פסטה
  • 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת קולקשן
למילוי:
  • 1 גביע (500 גרם) מלית למאפים "השף הלבן"
  • 1 כוס עשבי תיבול מסוגים שונים (פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום, אורגנו, בצל ירוק), קצוצים
  • 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת קולקשן
  • מלח, פלפל
לרוטב:
  • 1 מיכל (200 מ"ל) רוטב בשמל קלאסי "השף הלבן"
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב תנובה 3%
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
  • קורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית. מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה ומעבירים לשקית זילוף. 

  • 02.

    מכינים את הרוטב: בסיר קטן על אש בינונית מערבבים את החלב ורוטב הבשמל, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב.כשהרוטב רותח, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד כ-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב אחיד ומעט סמיך.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    ממלאים את צינורות הפסטה במילוי ומניחים בתבנית בשורות זה לצד זה. בוזקים מלח ופלפל, יוצקים 1/3 כוס מים רותחים (על צינורות הספטה) ויוצקים את רוטב הבשמל על הצינורות. מכסים בנייר כסף ואופים כ 30 דקות. מסירים את נייר הכסף, בוזקים עוד פרמזן ואופים 15 דקות נוספות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.