חציל על האש עם סלט עגבניות חריף ופרובטו | השף הלבן

חציל על האש עם סלט עגבניות חריף ופרובטו

חציל על האש עם בולגרית זה שילוב קלאסי מנצח. צורת ההגשה וצירוף העגבניות הופכת אותו למנת גורמה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חציל על האש עם סלט עגבניות חריף ופרובטו
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2-4:

  • 2 חצילים טריים
  • 1 כף שמן זית
  • קורט מלח, קורט פלפל
  • 100 גרם גבינת פרובטו עיזים מעודנת 5% "פיראוס"
לסלט עגבניות:
  • 3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות
  • 1/4-1/2 פלפל חריף קצוץ
  • 1/2 בצל קטן קצוץ
  • 3-4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את החצילים על להבת הגז 5-7 דקות מכל צד (4 צדדים) עד שבשר החציל רך והקליפה חרוכה. קולפים מבלי להריד את החיבור לגבעול ומניחים כל חציל על צלחת.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

    מועכים במזלג את בשר החציל ונפטרים מנוזלים. בוזקים טיפת מלח ופלפל ומזלפים מעט שמן זית. מניחים על החציל פרוסות פרובטו.

  • 03.

    מערבבים את מרכיבי סלט העגבניות, מניחים על החציל והגבינה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.