לחם טבעוני עם זיתים שמכינים בצ'יק! | השף הלבן

לחם טבעוני עשיר עם זיתים

בעצם זו עוגה מלוחה שמכינים בדקות. כיף לאכול עם צזיקי או ממרח סויה בסגנון גבינה לבנה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לחם טבעוני עשיר עם זיתים
צילום: נעמה רן
  • 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כף חומץ
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס אגוזי מלך טחונים
  • 1 כפית עלי תימין
  • 1 כף שמרי בירה (לא הכרחי. אם מוותרים יש להוסיף 1/2 כפית מלח)
  • 1/4 כוס זיתים קצוצים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס (140 גרם) קמח כוסמין מלא

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים תבנית. טורפים את כל המרכיבים למעט הקמח. מוסיפים קמח ומערבבים לעיסה אחידה.

  • 02.

    מניחים לתבנית עם העיסה 20 דקות בטמפרטורת החדר ובנתיים מחממים תנור ל 180 מעלות. אופים 35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.