קונכיית קצפת, לוטוס ושוקולד | השף הלבן

קונכיית קצפת, לוטוס ושוקולד

כמה אהבה! יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון רומנטי במיוחד לקונכיה עם הפתעות שלא ישאירו אף אחד אדיש

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קונכיית קצפת, לוטוס ושוקולד
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל יחידה אחת:

  • כף ממרח עוגיות קרמל / ממרח שוקולד / ריבת תות
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • כף אבקת סוכר
  • 1/2 חבילה (500 גרם) בצק עלים "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים על משטח העבודה את גליל הבצק וקורצים בעזרת הרינג 3 לבבות. לב אחד שמים בתבנית על נייר אפיה.

  • 02.

    את 2 הלבבות הנותרים מסדרים אחד על השני ובעזרת צלחת קטנה קורצים חור, או שמסמנים עם סכין וקורצים את הבצק על מנת ליצור מסגרת גבוהה יותר למאפה.

  • 03.

    את המסגרת מניחים על הלב השלם שנמצא בתבנית. מברישים בביצה ואופים 170 מעלות עד הזהבה. מצננים.

  • 04.

    לאחר אפייה: מועכים מעט את שכבת הבסיס בצורה ידנית.

  • 05.

    במרכז הלב מורחים ממרח שוקולד או כל ממרח אהוב אחר.

  • 06.

    לקישוט: מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר עד שמתקבלת קצפת יפה וסמיכה.

  • 07.

    מזלפים את הקצפת מעל ומקשטים בתותים, שוקולדים וסוכריות

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.