רוגלך פסטו טבעוניים
חטיף מלוח משובח שכיף לנשנש כמו שהוא או לטבול בממרח סויה בסגנון גבינה לבנה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים לכ-25 יחידות:
- 2 כוסות קמח
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כוס מים
- 1/2 כפית מלח, פלפל
- קורט אגוז מוסקט
למילוי פסטו:
- 1 כוס עלי בזיליקום
- 3 שיני שום
- 2 כפות אגוזי מלך
- 1 כף שמן זית
- 3 כפות ממרח סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי אלטרנטיב
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את מרכיבי הבצק (ידנית או במעבד מזון). אוספים לכדור ומניחים בזמן שמכינים את המילוי. שמים במעבד מזון את מרכיבי המילוי ומעבדים לממרח.
-
02.
מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעיגול דק בעובי 3-4 ס"מ. מורחים בפסטו, חותכים למשולשים כמו פיצה ומגלגלים כל משולש מצלע לקודקוד. מניחים בתבנית ואופים 15-20 דקות עד שמהמאפים יבשים ושחומים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים