רוגלך פסטו וגבינת סויה - מאפה טבעוני מנצח! | השף הלבן

רוגלך פסטו טבעוניים

חטיף מלוח משובח שכיף לנשנש כמו שהוא או לטבול בממרח סויה בסגנון גבינה לבנה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוגלך פסטו טבעוניים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל כ-25 יחידות:

  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט
למילוי פסטו:
  • 1 כוס עלי בזיליקום
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות אגוזי מלך
  • 1 כף שמן זית
  • 3 כפות ממרח סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי אלטרנטיב
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הבצק (ידנית או במעבד מזון). אוספים לכדור ומניחים בזמן שמכינים את המילוי. שמים במעבד מזון את מרכיבי המילוי ומעבדים לממרח.

  • 02.

    מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעיגול דק בעובי 3-4 ס"מ. מורחים בפסטו, חותכים למשולשים כמו פיצה ומגלגלים כל משולש מצלע לקודקוד. מניחים בתבנית ואופים 15-20 דקות עד שמהמאפים יבשים ושחומים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.