קציצות קוטג' וברוקולי מהירות | השף הלבן

קציצות קוטג' וברוקולי מהירות

זהו מתכון קל, טעים חסכוני ומזין שאפשר להכין בדקות ספורות ולגוון עם ירקות, אגוזים קצוצים ועשבי תיבול שונים.

מאת: פיליס גלזר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות קוטג' וברוקולי מהירות

המרכיבים ל12-14 קציצות:

  • 1 גביע קוטג' 5% תנובה
  • 1 ביצה גדולה, טרופה
  • ¼ כוס חלב תנובה דל לקטוז
  • 1 כוס קמח מלא או כוסמין
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • כוס בצל אדום קצוץ דק
  • 4-3 כפות פתיתי עמק 15%
  • שמן זרעי ענבים לטיגון
  • 1 כוס פתיתי ברוקולי מוקפאים סנפרוסט

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה בינונית בעזרת מטרפת יד טורפים את הביצה והקוטג' ביחד. בוחשים פנימהאת החלב.

  • 02.

    בקערה שניה מנפים קמח, אבקת אפייה, אורגנו ומלח ומוסיפים לתערובת הביצה ביחדעם הבצל האדום ופתיתי הגבינה. מערבבים עם כף עץ.

  • 03.

    מפשירים כוס פתיתי ברוקולי במיקרוגל, מסננים היטב ומייבשים במגבת מטבח.מוסיפים לבלילה ביחד עם עשבי התיבול.4 . במחבת גדולה, מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-קטנה ובעזרת 2 כפותיוצרים קציצות במחבת. משאירים רווח ביניהן . מטגנים בצד אחד כ 6-5- דקותאו עד שניתן יהיה לשחרר בקלות מלמטה, הופכים ומטגנים את הצד השני.

הכנת? כאן מדרגים
(1)